Пон - Съб 09.00 - 18.00 +359 888 900503

Ние сме Travel With Us LTD

Пътувай са нас, ние знаем как!

Ние сме събрали в едно опит и неповторими пътувания до уникални места. Едно приключение,което е неизбежно и ще те промени завинаги.

Да, били сме и там и там и там...

Всички програми са наши авторски, прецизнно избрани и перфектно организирани до най-малкия детайл от нашите опитни пътешественици!

Защо пътуваме?

Здравейте пътешественици! Aко сте тук значи, че и вие като нас обичате да пътувате, и не просто да пътувате, а да пътешествате с истинска любов и от цялото си сърце! Искаме да ви заредим с тази любов и да ви запленим с нея, защото пътуването ни дава познания, разширява мирогледа ни и защото пътуването е поглед към самите нас. Чрез него успяваме да открием черти в себе си, които комфортa на ежедневието не биха разкрили.


Откога пътуваме?

Пътуваме повече от 10 години. Време е да споделим нашият богат опит с вас. Зад нас са хиляди полети, 6 континента, стотици градове и над 60 държави.
От „ А “ като Амазония, до „Я“ като Япония? От къде да започнем? С невероятната екзотика от безкрайни бели плажове и лазурни тюркоазени води, вулкани и водопади, с мистични храмове и руини от културата на отминали епохи до ултрамодерни мегаполиси? Навсякъде където ви водят мечтите в този прекрасен свят!


Защо с нас?

Пътувайки с нас, вие няма да сте просто туристи, които отиват на най – туристическите места с купища други такива. Искаме да ви покажем какво има отвъд това, защото често там се крият най – впечатляващите и незабравими спомени. Целта ни е, не просто да ви заведем дo емблематичните места за една дестинация, а да ви покажем културата и пулсът на мястото. Ние знаем колко важни са детайлите и колко трудно е да се видят, когато си на ново и непознато място и дори не знаеш, къде да търсиш за тях! За това ние ще се погрижим да ги откриете, да създадем вашият ол инклузив пакет от спомени и с всяко едно пътешествие да преживявате “THE BEST TIME OF YOUR LIFE!”.
Just pin it!


Хайде с нас!

Just pin it! Каним ви в света на пътешествията! Каним ви заедно да обиколим света, който наистина има с какво да ни изненада и удиви! Каним ви заедно да създадем най-невероятните спомени от вълшебни места и моменти!


Запознай се с нашите пътешественици

Ние сме събрани в едно - опит и неповторими пътувания до уникални места.