Пон - Съб 09.00 - 18.00 +359 888 900503

Контакти

Чудесно е, ако пътуванията ви вдъхновяват и оставят трайни следи върху вас! Нови места, хора и опит със сигурност могат да променят възприятието ни и да предоставят нови перспективи. Ако сте готов да се отправите на следващото си пътешествие, това може да бъде страхотен начин да разширите хоризонта си и да продължите да събирате незабравими спомени.
Да, време е за ново пътешествие, не го мислете много, а просто се свържете с нас!

Отзиви на наши клиенти от пътешествията си с нас

 • С Маги и Емо обиколих света - Азия,Америка,Нова Зеландия. Невероятени водачи, екскурзоводи и приятели. Изключително ерудирани, прецизни със запомнящи се пътувания. Благодаря ти Маги за начина, по който ми показа света. Успех с новото начинание в Травел уит ас! 🙂
  Ицо Ривера
  Ицо Ривера
 • Огромни благодарности на Вели и Крум, които бяха наши гидове на екскурзията ни до Пунта Кана, Доминикана. Горещо препоръчвам Вели - изключително компетентна и всеотдайна към всеки от групата, която беше с голяма възрастова разлика. Благодаря за отличната организация и за това, че направиха престоят ни в Пунта Кана уникален,който ще запомня завинаги. Очаквам с нетърпение следващото ни пътуване заедно!
   д-р Мирослава Запрянова
  д-р Мирослава Запрянова
 • Със съпругата ми пътуваме с  Маги Атанасова от 2012г. Посетили сме държави в Азия, Африка, Северна, Южна и Централна  Америка! Пътуванията ни бяха организирани и изпълнени брилянтно! Маги е изключителен професионалист, много ерудиран и прекрасен човек, намира подход към всеки турист! Едни от многото  благодарни клиенти, пожелаваме успех на новата туристическа фирма Travel with us! Ще пътуваме отново с вас! Очакваме с интерес новите ви програми!
  Христофор и Диана Патрашкови
  Христофор и Диана Патрашкови