Пон - Съб 09.00 - 18.00 +359 888 900503

Дестинации

Избери някоя от нашите великолепни дестинации

Независимо дали търсите релаксираща почивка на плажа под някоя палма или приключенският ви дух ви тласка към непрестанни обиколки за опознаване на нови култури… нашите дестинации предлагат от всичко по много. Селектирали сме за вас най-добрите предложения и ще ви съпроводим до най-отдалечените точки на света. При желание за индивидуална програма сме на ваше разположение за организиране на целия пакет от резервации на полети, хотели и трансфери, до препоръки за ресторанти, барове, магазини, некомерсиални маршрути, проверени плажове. Всичко необходимо за вашето пътуване е на един клик растояние.

Пътуването е най-добрият начин да опознаваме света. Ето малко факти за всеки континент:
1. Азия е най-големият континент. Притежава най-голяма площ и най-многобройна популация. На практика най-голям брой хора живеят в Азия. На континента се намират най-многолюдните градове, като Делхи, Токио, Шанхай и Пекин.
2. Океания е най-малкият континент на планетата. Той включва Австралия, Полинезия, както и многобройни групи от малки острови като Микронезия и Меланезия, част от които е и о-в Фиджи
3. Африка е континентът с най-много държави. Цели 54 държави се намират там, а също и най-старият човешки фосил, заради което Африка често е наричана „люлката на човешкия род“.
4. Северна Америка е континент изцяло позициониран в северното полукълбо. Включва: САЩ, Канада, Мексико, Карибските острови и редица други държави, като общо на брой те са 23.
5. Европа е континентът, считан за най-богат сред всички останали. В Европа се намират двете най-малки държави в света: Ватикана и Монако. Пет от общо десетте най-посещавани дестинации в света се намират в Европа, като лидер е Франция с ок. 90 милиона туристи годишно.
6. Южна Америка е континент с многобройни природни забележителности. Най-дългата планинска верига – Андите, най-високият водопад в света Анхел и най – пълноводният водопад в света – Игуасу, най-сухата точка в света – пустинята Атакама в Чили и най – пълноводната река Амазонка.